הוראות הכנה
מרכיבים
אפשר להשתמש בכל דג של 700-800 גרם, אני מעדיף בורי.
לחתוך את הדג (בורי) לפרוסות עבות
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
4 שיני שום חתוך לטבעות דקות
חצי כוס יין מוסקט
1 חב´ חמאה
כפית וחצי עלי טימין יבש
כפית בזיליקום יבש
חצי כפית מלח
קורט פלפל גרוס עבה
כוס וחצי מים או ציר דגים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן זית עד שהוא מזהיב
להוסיף את שיני השום.
להוסיף את המים היין ושאר המרכיבים
להוסיף את הבורי לבשל כ 15 דקות על להבה בינונית { מדי פעם לבזוק על הדג מהרוטב ,לא להפוך את הדג יותר מפעם אחת}.
לעביר לתבנית ולהכניס אותו כמו שהוא לתנור. הציר צריך להיות בערך 3 ס"מ מגובה התבנית.
להכניס לתנור בחום בינוני ל20 דקות.
אפשרויות הגשה עם לחם שום בכדי שאפשר יהיה לטבול ברוטב הטעים
קצת לימון
מגיש:
מקור: שיח דייגים
שתף את המתכון
