חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרוסות דג (בורי )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון שיצא משיח דייגים במזח מלון הרדוס באילת.
פרוסות דג (בורי )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון שיצא משיח דייגים במזח מלון הרדוס באילת.
הוראות הכנה
מרכיבים
אפשר להשתמש בכל דג של 700-800 גרם, אני מעדיף בורי.
לחתוך את הדג (בורי) לפרוסות עבות
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
4 שיני שום חתוך לטבעות דקות
חצי כוס יין מוסקט
1 חב´ חמאה
כפית וחצי עלי טימין יבש
כפית בזיליקום יבש
חצי כפית מלח
קורט פלפל גרוס עבה
כוס וחצי מים או ציר דגים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן זית עד שהוא מזהיב
להוסיף את שיני השום.
להוסיף את המים היין ושאר המרכיבים
להוסיף את הבורי לבשל כ 15 דקות על להבה בינונית { מדי פעם לבזוק על הדג מהרוטב ,לא להפוך את הדג יותר מפעם אחת}.
לעביר לתבנית ולהכניס אותו כמו שהוא לתנור. הציר צריך להיות בערך 3 ס"מ מגובה התבנית.
להכניס לתנור בחום בינוני ל20 דקות.
אפשרויות הגשה עם לחם שום בכדי שאפשר יהיה לטבול ברוטב הטעים
קצת לימון
מגיש: gilai
מקור: שיח דייגים
שתף את המתכון