הוראות הכנה
מרכיבים
6 מנות עוף
4 כפות שמן
2 כפות מרגרינה חתוכה לקוביות
3 כוסות אורז שטופות ומושרות במים חמים כשעה
מלח ופלפל
6 כוסות מרק עוף רותח
אופן ההכנה
משמנים כלי אפיה עגול ועמוק
מסדרים את חתיכות העוף עם העור למעלה
זורים מלח ופלפל ומכסים במרק עוף רותח מוסיפים את האורז מפזרים את קוביות המרגרינה
ואופים בתנור על המדף התחתון כ 15 דקות מעלים למדף העליון ואופים עוד 30 דקות
התנור בחום של 180 מעלות
מוצאים את הכלי מהתנור ומצננים כ20 דקות
משחררים את הפשטידה והופכים למגש הגשה ומגישים מיד
בתאבון
מגיש:
מקור: שרה טובי
שתף את המתכון
