הוראות הכנה
מרכיבים
לבשר-
חצי בצל
שן שום כתושה
שמן זית
אורגנו
בשר בקר 500 גר'
מלח פלפל
רסק עגבניות
תיבולית של קנור שום ופיטרוזיליה
רבע כוס מים
לאיטריות-
בצל
קופסת פיטריות
קופסת קוטג'
3 ביצים
כוס חלב
100 גר' פתיתי עמק
2 כפות אבקת מרק בצל
מלח פלפל
אופן ההכנה
1.מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומערבבים יחד עד שמתפרק כדקה שתיים.
2.מוסיפים רסק עגבניות ,מים,תיבולית ומערבבים, על אש קטנה מבשלים מס' דקות עד שהבשר מוכן.
3. מבשלים את האיטריות ע"פ הוראת היצרן
4.לטגן את הבצל כדקה ואז להוסיף פיטריות לטגן כ 5דקות ולתבל בפלפל מלח להעביר לקערה ולצנן מעט.
5. לאותה קערה להוסיף ביצים ,קוטג' ,גבינה , חלב אבקת מרק ולערבב
6. לשים חצי מכמות האיטריות בתבנית ולשטח מעל לשים את הבשר ושוב לסגוא אם האיטריות.
7.לכסות בנייר כסף ולאפות כ- ½ שעה בחום בינוני (180°c ), להסיר את הכיסוי ולפזר עוד קצת גבינה מלמעלה ולאפות עוד 20 דקות.
להוציא מהתנור ולאכול ....
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
