חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת בשר ברוטב בשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הבא אפשר לעשות אותו בשני אופנים , הראשון כשר והשני לא !!!!
פשטידת בשר ברוטב בשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הבא אפשר לעשות אותו בשני אופנים , הראשון כשר והשני לא !!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה פנה
1/2 ק"ג בשר טחון רצוי צלעות (טחינה פעם אחת)
חלב / 2 שמנת/ מים (כשר)
בצל
קמח
חמאה
מלח
פלפל שחר
אבקת מרק
תבליןגריל עוף
אופן ההכנה
מעמידים סיר עם מים ומבשלים את הפסטה
בינתיים, קוצצים את הבצל קטן ומטגנים , מוסיפים את הבשר ומטגנים גם אותו ולקראת סוף הטיגון מוסיפים את התבלינים לפי הטעם (לא הרבה מהגריל עוף).
מניחים להתקרר...
לוקחים 50 גר' חמאה וממיסים אותה (לא לשרוף) מוסיפים כף קמח וממשיכים לערבב
מוסיפים עוד כף וממשיכים לערבב ככה לפחות 4 כפות קמח.
מתחילים להוסיף מים / חלב / 2 שמנת לבישול לאט לאט ולערבב כל פעם קצת (לא להיבהל זה יוצא קצת סמיך )להמשיך עד שהמרקם שלו אחיד כמו מרק של תינוקות.
מכבים את הגז ומוסיפים 50 גר' נוספים של חמאה ומניחים באמצע.
לוקחים קערת פיירקס שטוחה של פשטידה (מלבנית) מרפדים בפסטה מוסיפים מעל את הבשר הטחון ומעל הבשר מוסיפים את הפסטה הנותרת ולאחר מכן את הבשמל מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות צלסיוס.
הבשמל מוכן כשהוא נראה אפוי וקריספי מלמעלה.
בתיאבון !
מגיש: kerenjadidi
מקור: סבתא
שתף את המתכון