חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת דג בקלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום להכניס ביצים קשות בתוך התבנית ,אפשר לטחון אותם יחד עם התערובת. אבל אז brמספיק 3 ביצים ולא 5 ביצים קשות.
פשטידת דג בקלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום להכניס ביצים קשות בתוך התבנית ,אפשר לטחון אותם יחד עם התערובת. אבל אז brמספיק 3 ביצים ולא 5 ביצים קשות.
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה של דג בקלה קפוא
1-4 ביצים קשות
3 ביצים טריות
1 בצל לבן
2 פרוסות לחם ללא הקרום שרוי במים
2 גזר
צרור קטן של פטרוזליה וכוסברה
½ כפית אבקת הל
פלפל לבן,מלח.
½ כוס פרורי לחם או מצה
עוד פרורי לחם לפזור בתבנית
¼ כוס שמן זית או קנולה
אופן ההכנה
להפשיר את הדגים לשטוף במים ולסחוט היטב.
לסחוט את הלחם
לטחון במטחנת בשר (לא במעבד מזון ) את הדגים ,הלחם, הבצל , 1 ביצה קשה ופטרוזליה.
לגרד את הגזר בפומפיה דקה ולהוסיף לעיסה יחד עם התבלינים לערבב (לא הרבה זמן דגים
לא אוהבים חום) להוסיף את הביצים הטריות והשמן לערבב ולהוסיף פרורי לחם לפי הצורך
העיסה צריכה לצאת יציבה כמו לקציצות.
לשמן 2 תבניות מאורכות לפזר פרורי לחם או קמח כפרי. לשפוך את העיסה
לקלף את ה-4 הביצים הקשות ולשתול אותם לאורך בשתי התבניות לכסות היטב עם העיסה
לפזר מעל העיסה קצת פרורי לחם ולהכניס לתנור שחומם מראש
חום בינוני .לאפות עד שהפשטידה מוכנה מושחמת קלות (במידת הצורך לשים נייר כסף)
להגשה:
פורסים לפרוסות יחד עם הביצים הקשות מגישים עם חזרת או פרוסת לימון
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון