הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם גרעיני תירס (קופסת שימורים- גרעיני תירס ללא הנוזלים)
1 קופסת קוטג'
100 גרם גבינה צהובה מגוררת גס
2 כפות קמח תירס (קורנפלור)
3 ביצים
1 גביע לבן/יוגורט
1 כף אבקת מרק (רצוי עוף או בצל)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
30 גרם גבינה צהובה מגוררת
מעט מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני.
2. שמים בקערה גדולה את גרעיני התירס, גבינת הקוטג', הגבינה הצהובה, קמח התירס, הביצים, הלבן ואבקת המרק. מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לתערובת אחידה.
3. משמנים את התבנית ומעבירים לתוכה את הבלילה.
4. זורים על פני הפשטידה את הגבינה הצהובה.
5. אופים כ-50 דקות, או עד שהגבינה תימס ותבעבע.
בתיאבון!! 😛
מגיש:
מקור: פשטידות/קובי בר
שתף את המתכון
