הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
רבע כוס חלב
2 כפות סוכר
7 ביצים
2 כוסות חמאה מומסת או 2 כוסות שמן
200 גרם דבש
אגוזי לוז ושקדים קלויים
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח החלב כף מהסוכר והביצים בקערה גדולה עד שנוצר בצק
יוצרים מהבצק גלילים דקים בעובי חצי ס"מ
ופורסים כל גליל למטבעות מחממים את החמאה בסיא ומטגנים עד הזהבה
מבשלים את הדבש על להבה נמוכה מוסיפים כף סוכר וממיסים לאט עד שנוצר סירופ סמיך מאוד
יוצקים את הסירופ מעל לבצק המטוגן מוסיפים אגוזים ושקדים משהים כשעה ומגישים קר
בתאבון
מגיש:
מקור: לוני
שתף את המתכון
