חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי קורקבנים בנוסח ישראלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי קורקבנים בתוספת קוביות תפוח אדמה וגזר צלי שכולם אוהבים brניתן להוסיף אפונת גינה
צלי קורקבנים בנוסח ישראלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי קורקבנים בתוספת קוביות תפוח אדמה וגזר צלי שכולם אוהבים brניתן להוסיף אפונת גינה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קורקבני הודו
1 בצל יבש פרוס לפרוסות
5 תפוא"ד מזן דזירה (הכתומים) קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
4 גזרים מקולפים וחתוכים לטבעות
1 כפית מלח (לודא שהקורקבנים לא הגיעו מומלחים)
1.5 כפיות פלפל שחור גרוס עבה
4 שיני שום מעוכות
1.5 כפיות כמון
1/2 כף פפריקה חריפה (ניתן פפריקה אדומה לא חריפה)
קמצוץ ציפורן טחונה
אופן ההכנה
1. מנקים היטב את הקורקבנים וחותכים לקוביות 2X2
2. בסיר לחץ או סיר נירוסטה עם רבע כוס שמן תירס מטגנים את הבצל והקורקבנים
עד שחמת הקורקבנים.
3. מוסיפים את התבלינים ומערבבים כ 2 דקות.
4. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי ועוד חצי כוס מים
5. מביאים לרתיחה (אוספים עם כף את הקצף שעלה)
6. בסיר לחץ אוטמים את הסיר ומנמיכים את האש לאש בינונית ומבשלים כשעה
בסיר רגיל מכסים ומנמיכים את האש לבינונית נמוכה ל כ- שעתיים או עד שהקורקבנים רכים.
7. מסירים את המכסה ומכניסים פנימה את תפוחי האדמה והגזר ומבשלים כ 25 דקות
תוך צימצום הנוזלים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: עצמי
שתף את המתכון