חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי רולדה הודו במילוי בשר ושזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי רולדה הודו ממולא בשר ושזיפים קל מאוד להכנה טעים מדהים וסוחט מחמאות
צלי רולדה הודו במילוי בשר ושזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי רולדה הודו ממולא בשר ושזיפים קל מאוד להכנה טעים מדהים וסוחט מחמאות
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי פרפר הודו חתוך לרוחבו
למילוי בשר ושזיפים -
¼ ק"ג בשר טחון
1 ביצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
2 שני שום מעוכות
בצל קצוץ מטוגן במעט שמן
1 כוס שזיפים יבשים ללא גלעין
1 גמבה גדולה חתוכה לרצועות
50 ג"ר צנוברים קלויים
לימון
2 כפות פירורי-לחם
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.חותכים את הלימון ומורחים איתו את פנים הבשר ואת החוץ.
2.בקערה מערבבים בשר-טחון + פטרוזיליה + תבלינים + גמבה + פירורי-לחם + בצל +
שזיפים+ביצה.
3.ממלאים וסוגרים בתפירה. לעצלנים עם קיססמי שיניים או קשירה בחוט שפגט
4.בסיר עם מעט שמן מטגנים בצל פרוס מניחים את הרולדה ומגנים עד הזהבה מכל
צדדיה מוסיפים לסיר מספר שזיפים מיובשים (נוספים) ניתן להוסיף כמה תפודים
5.מוסיפים מים עד כיסוי מלח פלפל מעט סוכר דמררה מביאים לרתיחה
6. מנמיכים את האש ומבשלים כ 45 דקות ללא מיכסה כדי לצמצם נוזלים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אלדד או יגאל
שתף את המתכון