חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"צקפולי" – תבשיל כבש גרוזיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"צקפולי" – תבשיל כבש גרוזיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג גולש כבש חתוך לקוביות
2 בצלים חתוכים לקוביות גסות
1 כוס יין לבן
½ כוס רוטב "טקמלי" – רוטב שזיפים ירוקים
1 חבילת בצל ירוק קצוץ
½ חבילת כוסברה קצוצה
½ חבילת פטרוזיליה קצוצה
1 חבילת טרגון קצוץ
½ פלפל חריף אדום קצוץ דק
1 כפית שום כתוש
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר רחב מטגנים את הבצל. לאחר הזהבה קלה מוסיפים את הבשר ומטגנים ביחד. מוסיפים כשלושה ליטרים של מים ומבשלים על אש נמוכה בין שעה לשעה ורבע. מוסיפים את היין ומבשלים עוד כחמש דקות ביחד. מוסיפים את רוטב השזיפים, הבצל הירוק, הפלפל החריף והשום הכתוש ומערבבים יחד. אחרי כשלוש עד ארבע דקות מוסיפים את כל הירק הקצוץ. מבשלים עוד שתי דקות ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: שף מרינה טופוריה ממסעדת ננוצ'קה
שתף את המתכון