הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה מקולפים ומבושלים עד רכות במים מעוכים לפירה ומעורבבים בכף מרגרינה ("מחמאה") .
1 ק"ג בשר כבש או עגל טחון .
2 ביצים טרופות .
¼ כוס צנוברים מוקפצים עד הזהבה קלה.
1/3 כוס צימוקים קטנים ללא גרעינים.
1 כף כוסברה קצוצה דק
קורט אגוז מוסקט [ מגורר או טחון]
½ כוס קמח
שמן לטיגון עמוק
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים, בקערה גדולה ,את תפוחי האדמה הבשר הביצים התבלינים הכוסברה והצימוקים.
מוסיפים את הצנוברים ומערבבים היטב .
יוצרים קבבים מהעיסה שבקערה [רצוי בגודל קטן ] אותם טובלים בקמח לקימוח קל.
יוצקים את השמן למחבת לטיגון בשמן עמוק .
כאשר השמן חם, מטגנים את הקבב ל 4 דקות טיגון .
מוצאים ומגישים על עלה חסה עם כף טחינה ופיתה חמה !
בתאבון
מגיש:
מקור: סאלים מסעדת החלום
שתף את המתכון
