חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת אוסובוקו בדלעת וערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה עיקרית מדהימה כוללת את התוספת מרשימה לאירוח
קדירת אוסובוקו בדלעת וערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה עיקרית מדהימה כוללת את התוספת מרשימה לאירוח
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג שוק עגל
2 בצלים בינוניים חתוכים גס
2 גזרים גדולים חתוכים גס
4 גבעולי סלרי פרוסים דק
2 גבעולי טימין
3 עלי דפנה
חופן קטן של פלפל אנגלי
4 ראשי שום שלמים
1 ק"ג דלעת קלופה חתוכה לקוביות גדולות
1/2 כוס יין לבן יבש
1/2 בירה בהירה
5 כפות גדושות מי ערמונים
1שקית ערמונים שהושרו במים
1 כפית מלח (שטוחה)
אופן ההכנה
1. יוצקים את השמן על מחבת רחבה ומחממים על אש גבוהה.
2. מוסיפים את הירקות ומשחימים קלות.
3. מוסיפים את היין, הבירה, עלי דפנה, טימין, דלעת וממרח ערמונים.
4. מכבים את האש ומוסיפים את המלח והפלפל האנגלי.
5. מניחים במגש גדול שיכבה של חצי מהתערובת, מניחים את האוסובוקו ויוצקים את שאר הנוזלים והירקות.
6. אופים בתנור בחום של 180 מעלות שעתים וחצי בכיסוי נייר אלומיניום. מורידים את נייר האלומינים ואופים עוד כחצי שעה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מסעדת NG
שתף את המתכון