הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג שוק עגל
2 בצלים בינוניים חתוכים גס
2 גזרים גדולים חתוכים גס
4 גבעולי סלרי פרוסים דק
2 גבעולי טימין
3 עלי דפנה
חופן קטן של פלפל אנגלי
4 ראשי שום שלמים
1 ק"ג דלעת קלופה חתוכה לקוביות גדולות
1/2 כוס יין לבן יבש
1/2 בירה בהירה
5 כפות גדושות מי ערמונים
1שקית ערמונים שהושרו במים
1 כפית מלח (שטוחה)
אופן ההכנה
1. יוצקים את השמן על מחבת רחבה ומחממים על אש גבוהה.
2. מוסיפים את הירקות ומשחימים קלות.
3. מוסיפים את היין, הבירה, עלי דפנה, טימין, דלעת וממרח ערמונים.
4. מכבים את האש ומוסיפים את המלח והפלפל האנגלי.
5. מניחים במגש גדול שיכבה של חצי מהתערובת, מניחים את האוסובוקו ויוצקים את שאר הנוזלים והירקות.
6. אופים בתנור בחום של 180 מעלות שעתים וחצי בכיסוי נייר אלומיניום. מורידים את נייר האלומינים ואופים עוד כחצי שעה.
מגיש:
מקור: מסעדת NG
שתף את המתכון
