חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת אסאדו עם ארטישוק ירושלמי וכרוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת אסאדו עם ארטישוק ירושלמי וכרוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג אסאדו חתוך לנתחים לפי העצם
1 כרוב קטן חתוך גס
750 גרם ארטישוק ירושלמי קלוף וחתוך גס
2 בצלים פרוסים גס
3 שיני שום פרוסים גס
1 כפית רוטב סויה
1.5 כוסות מים
שמן זית
1 ענף רוזמרין
מלח גס
אופן ההכנה
מניחים את נתחי האסאדו בתבנית צלייה. מזליפים מעל שמן זית. מפזרים מלח גס ואת העלים מענף הרוזמרין. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה. מוציאים ומניחים בצד.
בסיר כבד מחממים מעט שמן זית. מטגנים את הבצל להשחמה. מוסיפים את השום והארטישוק הירושלמי ומערבבים היטב יחד כשתי דקות. מוסיפים את הבשר ומערבבים. מוסיפים את הנוזלים מתבנית האפייה ביחד עם המים והסויה ומערבבים. מוסיפים את הכרוב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים לבישול של כשעתיים וחצי.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון