הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חומוס מושרה לילה שלם במים
3 ק"ג שוק טלה אחורי מפורק מעצמות
חצי ק"ג לימונים כבושים
1 כפית גרגרי כוסברה
1 כפית קימל
2 כפות כורכום טחון
1 כף חוואיג' למרק
גרגרים מרימון שלם
3 ענפי רוזמרין
5 ראשי שום שלמים
2 ליטר מים
אופן ההכנה
מבשלים את כל החומרים, למעט גרגרי הרימון, בסיר כבד במשך 6 שעות על אש נמוכה. מוסיפים מים אם מתייבש.
מגישים עם גרגרי רימון.
מגיש:
מקור: שף שאול בן אדרת
שתף את המתכון
