הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו בשר בקר, רצוי עם מעט שומן, בקוביות.
שמן זית לטיגון
1 בצל קטן קצוץ
5 שני שום
400 גרם שעועית לבנה ואדומה, מושרית וחצי מבושלת.
מלח
פלפל שחור טחון טרי
פפריקה
אופן ההכנה
מנגבים את קוביות הבשר במגבת נייר, מטגנים מכל הצדדים בשמן חם. מוציאים מהסיר. מוסיפים לסיר את הבצל והשום ומטגנים עד שמזהיב.
מוסיפים לסיר את הבשר והשעועית ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה.
מוסיפים מים לכסוי התבשיל (או יותר, אם מעונינים במרק). מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש.
מכסים את הסיר ומבשלים שעה עד שעה וחצי, עד שהבשר והשעועית רכים.
מגיש:
מקור: תכנית הבישול טעמים
שתף את המתכון
