חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת אבוקדו ישראלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל עוף עם ירקות בשילוב מעניין.
קדרת אבוקדו ישראלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל עוף עם ירקות בשילוב מעניין.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו בשלים קלופים וחתוכים לקוביות
500 גרם חזה עוף
2 בצלים חתוכים
100 גרם פטריות טריות חתוכות לפרוסות
2 גמבה טרייה פרוסה
שקית אבקת רוטב לצלי בשר
מלח
פלפל
מעט שמן
פטרוזיליה קצוצה
מרק עוף.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בסיר עד שישחים. מוסיפים את העוף החתוך
לרצועות דקות ומתבלים במעט פלפל ומלח. מוסיפים את
הפטריות והגמבה וממשיכים לטגן עד שהבשר יתרכך.
מכינים את הרוטב לפי ההוראות שעל השקית, מוסיפים מעט
אבקת מרק עוף ויוצקים לסיר. ממשיכים לבשל עוד כמה
דקות. לאחר גמר הבישול מוסיפים את האבוקדו החתוך
ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה. אפשר להגיש גם קר כמנה
ראשונה, ללא הרוטב. לאחר שהבשר, הבצל, הפטריות והגמבה
טוגנו, מוסיפים אבוקדו ומצננים. ממלאים בחצי אבוקדו
ומגישים.
מגיש: amitsur
מקור: מועצת הירקות
שתף את המתכון