הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו בשלים קלופים וחתוכים לקוביות
500 גרם חזה עוף
2 בצלים חתוכים
100 גרם פטריות טריות חתוכות לפרוסות
2 גמבה טרייה פרוסה
שקית אבקת רוטב לצלי בשר
מלח
פלפל
מעט שמן
פטרוזיליה קצוצה
מרק עוף.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בסיר עד שישחים. מוסיפים את העוף החתוך
לרצועות דקות ומתבלים במעט פלפל ומלח. מוסיפים את
הפטריות והגמבה וממשיכים לטגן עד שהבשר יתרכך.
מכינים את הרוטב לפי ההוראות שעל השקית, מוסיפים מעט
אבקת מרק עוף ויוצקים לסיר. ממשיכים לבשל עוד כמה
דקות. לאחר גמר הבישול מוסיפים את האבוקדו החתוך
ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה. אפשר להגיש גם קר כמנה
ראשונה, ללא הרוטב. לאחר שהבשר, הבצל, הפטריות והגמבה
טוגנו, מוסיפים אבוקדו ומצננים. ממלאים בחצי אבוקדו
ומגישים.
מגיש:
מקור: מועצת הירקות
שתף את המתכון