חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת אוסובוקו וירקות שורש של שגב משה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוסובוקו ביין וכדורי תפוחים ובטטות
קדרת אוסובוקו וירקות שורש של שגב משה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוסובוקו ביין וכדורי תפוחים ובטטות
הוראות הכנה
מרכיבים
6 יחידות אוסובוקו טלה או כל בשר המיועד לתבשיל ארוך
6 כפות שמן זית
8 שיני שום שלמות
1 שורש סלרי
2 שורשי פטרוזיליה
1 בצל סגול גדול
3 פרוסות גסות של בטטה
4 גזרים ארוכים
2 מקלות כרישה
1 חופן קוסברה
1 חופן פטרוזיליה
1 בקבוקי יין אדום
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כורכום
1כפית קימל
1כף פפריקה מתוקה
כפית מלח גס
אופן ההכנה
1.מחממים שמן זית בתוך סיר רחב וגדול. מתבלים את הבשר בקמח מלח גס ופלפל, צולים
את הבשר מכל צדדיו עד הזהבה ומוציאים מהסיר.
2.כותשים או קולים היטב את כל התבלינים היבשים ומוסיפים את רסק העגבניות מבשלים כ 2 דקות נוספות ומוסיפים את כל הירקות, את היין ועוד כוס מים. מוסיפים את פטרוזיליה
והקוסברה ומבשלים על אש נמוכה מרגע הרתיחה למשך 3 שעות.
3.מעבירים את הבשר והירקות לתבנית ומעבירים לתנור שחומם ל 110°c.
4.מעבירים את ציר האוסובוקו לסיר קטן ומצמצמים לרוטב.
5.מוציאים מהתנור ומסדרים בשכבות בשר ירקות שורש בשר
בתאבון!
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף שגב משה
שתף את המתכון