חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת בשר עם שזיפים שקדים ואננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרת בשר עם שזיפים שקדים ואננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו בשר כתף חתוך לקוביות
4 בצלים קצוצים גס
100 גרם שזיפים שחורים מיובשים
100 גרם שקדים מולבנים
כוס חתיכות אננס משומרות [ מקופסת שימורים ]
4 כפות דבש
חצי כפית קינמון
מלח
פלפל שחור גרוס
מים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן על אש בינונית עד למצב שקוף, מנמיכים את האש ומבשלים כ 45 דקות עד שהבצל בצבע זהוב עמוק. מוסיפים את הדבש והקינמון, בוחשים היטב ומורידים מהאש.
בסיר כבד מטגנים את קוביות הבשר במעט שמן עד הזהבה, מוסיפים מלח ופלפל שחור וחצי כוס מים ומכסים את הסיר. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, תוך בחישה ,מידי פעם. מוסיפים את הבצל , השזיפים והאננס. מכסים ומבשלים כ- חצי שעה על אש נמוכה. מסירים מהאש, מפזרים מעל שקדים ומגישים עם אורז לבן .
מגיש: עוזרד
מקור: משפחתי
שתף את המתכון