חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונכיות בצק עלים וקרם שמנת("טרובוצ'קי")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעימות, יפות ומאד חגיגיות, מתאימות לכל אירוע. brהקונכיות מזכירות בצורתן גלידות טילון והילדים חוגגים.
קונכיות בצק עלים וקרם שמנת("טרובוצ'קי")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעימות, יפות ומאד חגיגיות, מתאימות לכל אירוע. brהקונכיות מזכירות בצורתן גלידות טילון והילדים חוגגים.
הוראות הכנה
מרכיבים
500-גרם בצק עלים מרודד
2-שמנת מתוקה
4-כפות פודינג וניל
6-כפות אבקת סוכר
מעט קמח
מעט שמן לטיגון
18יח'-קונכיות מתכת
אופן ההכנה
לקמח משטח עבודה ולפתוח בצק עלים מופשר כמעט לגמרי.
לרדד עוד מעט ולחתוך בעזרת סכין רצועות ארוכות ברוחב של 2ס"מ כל אחת.
לרפד תבנית גדולה ושטוחה בנייר אפיה.
לשמן קונכיות היטב וללפף עליהם מהקצה הצר כלפי מעלה במשיכת הבצק בעדינות, להזהר לא לקרוע את רצועת הבצק.
להניח בתבנית אפיה ולאפות בתנור מחומם ל 200°c במשך 10-12 דקות,לשחרר בתנועה סיבובית עדינה ולשחרר את הקונכיה, לצנן.
להקציף שמנת מתוקה עם הפודינג ,בקערת מערבל ורק 4-כפות אבקת סוכר, לקרם יציב.
למלא בעזרת כפית, או שק זילוף, קונכיות בקרם ולפזר מעל אבקת סוכר.
לאחסן במקרר מכוסה היטב.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון