חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונפיטורה תות שדה ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונפיטורה תות שדה ללא סוכר
קונפיטורה תות שדה ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונפיטורה תות שדה ללא סוכר
הוראות הכנה
מרכיבים
¾ ק"ג תות שדה
2 תפוחי עץ מסוג גרנד
מיץ מלימון אחד
¼ כוס מים
ממתיק מלאכותי נוזלי או באבקה, השווה ל 25 כפיות סוכר
250 מ"ל מים
7 גרם ג'לטין (½ שקית) + ¼ כוס מים רותחים
אופן ההכנה
שוטפים את התותים ומורידים את העוקצים או מגלענים את השזיפים, וחותכים כל שזיף ל- 4.
את התותים רצוי להשאיר שלמים, כדי שיישארו חתיכות פרי בריבה.
מקלפים את התפוחים, מוציאים את הליבה וחותכים לפרוסות.
שמים בסיר את הפירות בתוספת מיץ הלימון והמים.
מבשלים על אש קטנה במשך כ– 20 עד 30 דקות או עד שהפירות רכים מאוד. מועכים את הפירות מעט, כך שנוצרת מחית המכילה חתיכות פרי.
אם משתמשים באבקת ממתיק, ממיסים במעט מים רותחים, ומוסיפים לסיר. ממתיק נוזלי מוסיפים כמו שהוא.
מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
מערבבים בכוס נפרדת ¼ כוס מים רותחים עם הג'לטין.
מוסיפים לסיר.
מערבבים היטב.
מעבירים לצנצנות נקיות.
מצננים.
סוגרים ומאחסנים במקרר.
מגיש: MIRSO
מקור: ליאורה חוברה
שתף את המתכון