חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"קונפי" בשר בשקית קוקי.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף הצעיר עומרי מילר הוא שף ובעלים של המסעדה "חדר אוכל". brשף יצירתי, מקורי, וספר המתכונים שהוציא שווה ביותר. brאת המנה הזו ראיתי בתכנית "הכי טרי שיש", וסיקרן אותי. brהכנתי אותה אתמול. brבמקום בשפונדרה במקור השתמשתי בצלי כתף טרי (מס' 5). יצא מעולה, הבשר רך רך רך. brאפשר להכין כמו במתכון המקורי - שעתיים בתנור בחום 180 מעלות. brאני השארתי בתנור ללילה שלם (עשר שעות +) בטמפרטורה של 100 מעלות.
"קונפי" בשר בשקית קוקי.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף הצעיר עומרי מילר הוא שף ובעלים של המסעדה "חדר אוכל". brשף יצירתי, מקורי, וספר המתכונים שהוציא שווה ביותר. brאת המנה הזו ראיתי בתכנית "הכי טרי שיש", וסיקרן אותי. brהכנתי אותה אתמול. brבמקום בשפונדרה במקור השתמשתי בצלי כתף טרי (מס' 5). יצא מעולה, הבשר רך רך רך. brאפשר להכין כמו במתכון המקורי - שעתיים בתנור בחום 180 מעלות. brאני השארתי בתנור ללילה שלם (עשר שעות +) בטמפרטורה של 100 מעלות.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו שפונדרה עם העצם (אפשר גם בלי העצם, אפשר צלי כתף)
מלח גס
פלפל שחור
1/2 כוס שמן זית
10 במלי שאלוט קלופים (אני השתמשתי בבצלצלי פנינה כבושים שנשטפו היטב מהתחמיץ)
3 גזרים קלופים חתוכים ל-5 ס"מ לאורכם.
6 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לרבעים/שישיות
1 ראש שום קלוף
5 ענפי טימין
גבעול אחד של עלי מרווה (במתכן המקורי זה רק שני עלים).
1 ליטר בירה
2-3 כפות סוכר חום
2 כפות גדושות חרדל דיז'ון עם גרגרים
2 כפות קמחח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מחממים בסוטאג' את שמן הזית.
2. ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר, ו"סוגרים" את הבשר בשמן היטב. מעבירים את הנתחשים לשקית קוקי גדולה.
3. מעבירים לשמן החם את הירקות, הטימין, והמרווה ונותנים להם להתיידד ולהתקרמל. מוסיפים לשקית הקוקי.
4. בקערה מערבלים באמצעות בלנדר-מוט את הבירה הסוכר והחרדל, ויוצקים לתוך שקית הקוקי.
5. סוגרים את השקית, מערבבים קלות, ככה שהנוזלים יעטפו את הכל. מניחים בתבנית אפיה כשפתח השקית כלפי מעלה. מנקבי שני חורים קטנים בחלק העליון באמצעות סכין חדה.
6. מכניסים לתנור ללילה שלם - כעשר שעות - בטמפרטורה של 100 מעלות. אם ממהרים אפשר כאמור שלוש שעות ב-180 מעלות.
7. מעבירים את הכל לסיר גדול.
כיוון שהרוטב היה דליל מדי לטעמי, הסמכתי אותו על ידי רביכה שיצרתי משתי כפות קמח וחלק מהציר, שהוחזרה לסיר.
יאמי!
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון