חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוסקוס דרוזי של השח סאלח "מתכון מנצח" מדלית אל כרמל "מוגרעביה" או "מפתול"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"מוגרעביה" brקוסקוס דרוזי של השח סאלח מדלית אל כרמל brקוסקוס מצופה שיכבת קמח בליווי עוף ומרק מדהים עדין וטעים
קוסקוס דרוזי של השח סאלח "מתכון מנצח" מדלית אל כרמל "מוגרעביה" או "מפתול"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"מוגרעביה" brקוסקוס דרוזי של השח סאלח מדלית אל כרמל brקוסקוס מצופה שיכבת קמח בליווי עוף ומרק מדהים עדין וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
1/2 קילו קמח
250 ג"ר בורגול
1קילו בצל
10 - 8 ירכיים
1קילו חומוס שהושרה לילה במים
מים
1/2 כף אגוז מוסקט
1/2 פלפל שחור
1/2 כף קינמון
3 כפיות הל טחון
מלח לפי הטעם
2 כוסות שמן זית
לימון
אופן ההכנה
אופן ההכנה ל"קוסקוס":
1.בקערה מניחים את הבורגול וממלאים רבע קערה במים
מוסיפים 1 כוס שמן, 1/2 כף מלח, 1/2 כף אגוז
מוסקט, 1/2 כף פלפל שחור גרוס גס. ומשרים במים
לכשעתיים.
2.בתבנית גדולה שמים מעט בורגול. לוקחים קמח
ומתחילים לערבב ביד, עד שהבורגול העטוף בקמח יהפך
עגול. מוסיפים בעזרת כף מהתערובת
שבקערה.ומגלגלים את הגרגירים בתנועות ידים
עגולות. וכל פעם מוסיפים קמח.
אופן הכנת העוף
1.לוקחים סיר עמוק או סיר לקוסקוס מוסיפים 1/2 כוס
שמןזית ומטגנים את ירכי העוף
2.חותכים את הבצל לרבעים ומוסיפים לסיר עם העוף
מוסיפים מעט מלח.ומטגנים חצי טיגון לעוף עם
הבצל. מוסיפים לסיר 1 ק"ג גרגירי חומוס ומוסיפים
מים עד 3/4 הסיר ומתבלים: הל, אגוז מוסקט, קינמון
ופלפל שחור ומלח לפי הטעם ומערבבים. מביאים
לרתיחה
3.על הסיר מניחים מסננת או מסננת של סיר הקוסקוס
דואגים שהמים לא יגעו במסננת,למסננת מעבירים את
הבורגול לבישול ע"י אידוי. בכל 10 דקות לוקחים
עם כף מאחור ומעבירים קדימה לאט לאט.
4.לוקחים 3 ראשי בצל וקוצצים קטן קטן ומטגנים ברבע
כוס שמן זית, מלח ותבלינים.
5.מערבבים בעדינות את גרגירי הבורגול וקמח עם הבצל
המטוגן שלא ידבק.
6.הרכבת המנה
בצלחת מרק שמים בורגול מעליו גרגירי חומוס ומעל
את העוף והבצל וסוחטים מעט לימון
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון