הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה ב3 צבעים [ צילי, יוד , וסולומון . מסוג " מורלי"] או אחרים .
½ כוס שמן
½1 כוס סוכר
1 כפית פלפל שחור
1 כף סוכר
3 ביצים
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה עפ"י הוראות יצרן מסננים ומעבירים לשלוש קערות כל צבע בנפרד .
מבשלים בסיר את הסוכר והשמן עד קבלת קרמל שחום [ להזהר לא לשרוף את הקרמל ]
יוצקים שליש מהקרמל לכל קערה ומערבבים היטב .
מצננים את התערובות ומוסיפים ביצה לכל קערה .
מערבבים היטב מתבלים בפלפל שחור ויתרת הסוכר ומערבבים היטב .
משמנים קלות תבנית אפיה גבוהה או תבנית סיליקון ומוסיפים את הפסטה לפי צבעים .
מעברים את התבנית לתנור או פלטת שבת [ בחום נמוך ] למשך הלילה .
בתאבון !!!!
מגיש:
מקור: ירושלמי מקורי - הרשלר
שתף את המתכון
