חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיגל ירושלמי חגיגי בשלושה צבעים - ראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיגל ירושלמי חגיגי בשלושה צבעים - ראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה ב3 צבעים [ צילי, יוד , וסולומון . מסוג " מורלי"] או אחרים .
½ כוס שמן
½1 כוס סוכר
1 כפית פלפל שחור
1 כף סוכר
3 ביצים
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה עפ"י הוראות יצרן מסננים ומעבירים לשלוש קערות כל צבע בנפרד .
מבשלים בסיר את הסוכר והשמן עד קבלת קרמל שחום [ להזהר לא לשרוף את הקרמל ]
יוצקים שליש מהקרמל לכל קערה ומערבבים היטב .
מצננים את התערובות ומוסיפים ביצה לכל קערה .
מערבבים היטב מתבלים בפלפל שחור ויתרת הסוכר ומערבבים היטב .
משמנים קלות תבנית אפיה גבוהה או תבנית סיליקון ומוסיפים את הפסטה לפי צבעים .
מעברים את התבנית לתנור או פלטת שבת [ בחום נמוך ] למשך הלילה .
בתאבון !!!!
מגיש: עוזרד
מקור: ירושלמי מקורי - הרשלר
שתף את המתכון