הוראות הכנה
מרכיבים
12 קישואים קטנים חצויים לאורך, מרוקנים מתוכן (סירות קישואים)
למלית:
כוס בורגול
2 כוסות מים רותחים
מעט שמן זית לטיגון
בצל גדול קצוץ דק
50 גרם צנוברים
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק
(למי שאוהב - מעט עלי נענע יבשה מפוררים)
30 זיתים (בצבע האהוב עליכם), פרוסים
3 שני שום ,כתושים
מלח
פלפל לבן
קערה עמוקה
תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן מעט מאוד
מחבת
אופן ההכנה
1. משרים את הבורגול במים בקערה ל-10 דקות
2. מחממים מראש תנור לחום בינוני של 180°c
3. עורכים על גבי התבנית את סירות הקישואים
4. מטגנים במחבת את הבצל עד להזהבה
5. מסננים את הבורגול משאריות הנוזלים, מוסיפים את הבצל המטוגן ואת כול שאר הרכיבים
מערבבים לתערובת אחידה, טועמים ומתקנים את התיבול
6. ממלאים את סירות הקישואים במלית, מכניסים לתנור ואופים 30 דקות, עד אשר הקישואים
יתרככו
7. בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
