חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים ממולאים בבורגול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שאוהב אפשר להמיר את הקישואים בחצילים קטנים
קישואים ממולאים בבורגול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שאוהב אפשר להמיר את הקישואים בחצילים קטנים
הוראות הכנה
מרכיבים
12 קישואים קטנים חצויים לאורך, מרוקנים מתוכן (סירות קישואים)
למלית:
כוס בורגול
2 כוסות מים רותחים
מעט שמן זית לטיגון
בצל גדול קצוץ דק
50 גרם צנוברים
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק
(למי שאוהב - מעט עלי נענע יבשה מפוררים)
30 זיתים (בצבע האהוב עליכם), פרוסים
3 שני שום ,כתושים
מלח
פלפל לבן
קערה עמוקה
תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן מעט מאוד
מחבת
אופן ההכנה
1. משרים את הבורגול במים בקערה ל-10 דקות
2. מחממים מראש תנור לחום בינוני של 180°c
3. עורכים על גבי התבנית את סירות הקישואים
4. מטגנים במחבת את הבצל עד להזהבה
5. מסננים את הבורגול משאריות הנוזלים, מוסיפים את הבצל המטוגן ואת כול שאר הרכיבים
מערבבים לתערובת אחידה, טועמים ומתקנים את התיבול
6. ממלאים את סירות הקישואים במלית, מכניסים לתנור ואופים 30 דקות, עד אשר הקישואים
יתרככו
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: עצמי
שתף את המתכון