חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קלתיות מלוואח ממולאות בסלט עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אילתור שמצאתי לשאריות של מנת עוף מיום קודם. מנה שמתאימה מאוד כארוחת צהריים או ערב.
קלתיות מלוואח ממולאות בסלט עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אילתור שמצאתי לשאריות של מנת עוף מיום קודם. מנה שמתאימה מאוד כארוחת צהריים או ערב.
הוראות הכנה
מרכיבים
שאריות של תבשיל עוף מיום קודם מנוקה מעצמות וקצוץ לקוביות קטנות (הכמות במתכון זה מתייחסת לבערך 2 כרעיים של עוף נקי מעצמות, לכמות גדולה יותר יש להכפיל את כל שאר המרכיבים בהתאם)
2 עלי מלוואח מופשרים חלקית
2 כפות גדושות מיונז
1 בצל קטן קצוץ דק
2 בצלים ירוקים קצוצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
לקישוט:
¼ פלפל אדום טרי קצוץ דק
עלי עירית קצוצים דק
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד מלבד עלי המלוואח ומניחים בצד לספיגת הטעמים.
לוקחים כל עלה של מלוואח וחוצים אותו לשניים, מרפדים כל חצי בתבנית שקעים עם שוליים בולטים לצורת קלתית (תבנית השקעים היא תבנית לאפיית מאפינס בד"כ למי שלא יודע) כך שיווצרו בעצם 4 יח' קלתית. בעזרת מזלג "דוקרים" מעט את הבצק על מנת שלא יתפח יתר על המידה במהלך האפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 10-15 דקות עד להזהבה בינונית. מוציאים מהתנור ומניחים מס' דקות להצטננות. לאחר מכן ממלאים כל קלתית במלית שהכנו קודם מפזרים מעל פלפל אדום ועירית קצוצים ומגישים.
ניתן להגיש קר או פושר.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון