הוראות הכנה
מרכיבים
חב' קנלוני ללא צורך בבישול מוקדם
500 גרם בשר בקר טחון
1 קופסת שימורים עגבניות מקולפות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
4 כפות שמן זית
1/3 כוס מים לרוטב
1/3 כוס מים לבשר
מלח/פלפל
½ כפית קינמון
שמיר
כפית סוכר
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עם שמן זית , מטגנים את הבצל עד ההזהבה מוסיפים שיני שום קטושים, מוסיפים את קופ' שימורי העגבניות ומערבבים ומוסיפים מים וסוכר אחרי כ 10 דקות מכבים את האש .
2. במחבת נוספת מחוממת מראש מעבירים את הבשר מערבבים, מוסיפים מים ,שמיר, מלח ,פלפל, קינמון ומערבבים . ממשיכים לטגן עד שהבשר מוכן למשך 8-9 דקות ומצננים כ 10 דקות.
3. ממלאים את הקנלוני בבשר ומעבירים לתבנית ומכסים ברוטב העגבניות
4.ניתן לפזר מעל גבינה (לגרסה הלא כשירה)
5. אופים בתנור בחופ בינוני למשך 25-30 דקות עד שהקנלוני מתרכך.
6. בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
