חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני ממולא בבשר בקר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ויפיפיה....
קנלוני ממולא בבשר בקר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ויפיפיה....
הוראות הכנה
מרכיבים
חב' קנלוני ללא צורך בבישול מוקדם
500 גרם בשר בקר טחון
1 קופסת שימורים עגבניות מקולפות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
4 כפות שמן זית
1/3 כוס מים לרוטב
1/3 כוס מים לבשר
מלח/פלפל
½ כפית קינמון
שמיר
כפית סוכר
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עם שמן זית , מטגנים את הבצל עד ההזהבה מוסיפים שיני שום קטושים, מוסיפים את קופ' שימורי העגבניות ומערבבים ומוסיפים מים וסוכר אחרי כ 10 דקות מכבים את האש .
2. במחבת נוספת מחוממת מראש מעבירים את הבשר מערבבים, מוסיפים מים ,שמיר, מלח ,פלפל, קינמון ומערבבים . ממשיכים לטגן עד שהבשר מוכן למשך 8-9 דקות ומצננים כ 10 דקות.
3. ממלאים את הקנלוני בבשר ומעבירים לתבנית ומכסים ברוטב העגבניות
4.ניתן לפזר מעל גבינה (לגרסה הלא כשירה)
5. אופים בתנור בחופ בינוני למשך 25-30 דקות עד שהקנלוני מתרכך.
6. בתיאבון.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון