הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית לטיגון
4 נקניקיות צוריסוס גדולות
400 גרם בשר הודו טחון עבה
400 גרם בשר עגל טחון עבה
2 ביצים
2 שיני שום כתושות
2 בצלים קצוצים דק
1 קופסא רסק קטנה
1 כף קטשופ
1 כף רוטב ווסצבטר
½ כוס פירורי לחם טריים
1 כפית מלח
כפית ¼ פלפל שחור טחון טרי
1 צרור פטרוזיליה טרייה
2 יריעות בצק עלים קפוא, מופשר
אופן ההכנה
1. על מחבת עם כף שמן זית מטגנים את הבצלים עד שקיפות מוסיפים את נקניקיות הצוריסוס ומגנים עד הזהבה מכח הכיוונים.
2. בקערה מערבבים את הבשר עם הבצל שטוגן, שום פלפל מלח רסק עגבניות, קטשופ, רוטב ווסצסטר
פרורי לחם והביצים מערבבים בקלילות ולא הרבה ושולחים את התערובת למחצית השעה למקרר
3. מרדדים 2 עלי בצק לגודל 30 ס"מ על 20 מורחים מעליהם חצי מכמות תערובת הבשר ומסדרים לאורך 2 נקניקיות צוריסוס וגוללים (מעבירים לנייר פרגמנט לגלילה אחידה ויציבה של הגליל) חורצים בעדינות עם סכין את חלקו העליון
4. מעבירים לתבנית אפיה ששומנה קלות מניחים כך שתפר הבצק בתחתית מורחים בביצה
5. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים כ 35 דקות עד הזהבה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
