חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בקר ברוטב/מטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בקר מתובלות בסגנון גרוזיני וגם מרוקאי-שילוב מעניין, טעים, קל להכנה. brאפשר להכין ברוטב עגבניות וגם לטגן בשמן ללא רוטב.
קציצות בקר ברוטב/מטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בקר מתובלות בסגנון גרוזיני וגם מרוקאי-שילוב מעניין, טעים, קל להכנה. brאפשר להכין ברוטב עגבניות וגם לטגן בשמן ללא רוטב.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2-ק"ג בקר טחון טרי
1/2-ק"ג הודו אדום טחון טרי
1-בצל גדול
3-שיני שום
1-עלה כרפס,צרור קטן של: פטרוזיליה,כוסברה,שמיר טריים
1-תפוח אדמה קטן
1-ביצה
3-כפות פירורי לחם
1-כפית פפריקה מתוקה,1/2-כפית פפריקה חריפה,1/2-כפית פלפל שחור,1-כפית מלח
1-כפית כמון,1-כף אבקת מרק עוף.
לרוטב:
1-בצל קצוץ
3-עגבניות מקולפות וקצוצות
3-כפות רסק עגבניות
2 עד 3 כוסות מים
4-כפות שמן לטיגון
מלבד המלח-אותם תבלינים שבהם הקציצות מתובלות{אפשר להפחית/לוותר על פלפל}
צרור-פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
אופן ההכנה
לטחון בצל, שום, ירק ותפוחי האדמה ולהוסיף לבשר הטחון.
להוסיף תבלינים,ביצה, פירורי לחם והתבלינים, ללוש היטב כ-5 דקות.
לשמור במקרר כשעתיים.
לצקת בסיר שמן ולטגן בצל עד להשחמה עדינה,להוסיף עגבניות ולהמשיך בטיגון כ 10 דקות, לערבב מידי פעם, לתבל, להוסיף רסק עגבניות,מים,ירק ולהביא לרתיחה .
ליצור קציצות עגולות ולהוסיף לרוטב, לכסות את הסיר חלקית, להנמיך להבה ולבשל 50 דקות עד שעה.
במידה והחלטתם להנות מקציצות מטוגנות ללא רוטב, להוסיף ביצה נוספת לתערובת הבשר, ליצור קציצות ולטגן במחבת בשמן חם{לא שמן זית}.
כתוספת מומלץ אורז לבן לשני סוגי הקציצות.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון