חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בקר ממולאות עלי תרד או ביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בקר ממולאות עלי תרד או ביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל, מגורר
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
למילוי תרד:
300 גרם תרד, קצוץ גס או כוס תרד וכוס פטריות טריות
1 כף צנובר קלוי
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן זית
קורט מלח
1 כפית פלפל שחור
למילוי הביצה:
לבשל 5 ביצים קשות לקרר מעט ולחתוך אותם לשניים
לרוטב
1 כף רסק עגבניות או פלפל
2 כפות שמן זית
קמצוץ סוכר
קמצוץ מלח
¼ כוס מים
1/4 כפית שום כתוש
קמצוץ פלפל שחור
* ניתן לעשות רוטב לשקשוקה
ציפוי מעל לכאלה שלא מקפידי כשרות
¼ כוס גבינת מוצארלה מגוררת
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הקציצה ומכניסים לקירור של שעה
2. באותה עת מכינים את מילוי התרד: במחבת מטגנים את חומרי התרד והפיטריות כ 5 דקות
3. למילוי הביצה מבשלים את הביצים הקשות מקלפים וחוצים לשניים
4. מוציאים מהמקרר מגלגלים את הבשר לעיגול בגודל פינג פונג בינוני ודוחפים באמצעיתו בוהן
ומרחיבים את החור אט אט (משתדלים שהקציצה תהיה דקה בדפנותיה
5. ממלאים את המילוי לתוך החור שנוצר יש כאלה שמצפים אותה בביצה ובפרורי לחם
6. מסדרים את הקציצות הממולאות על תבנית עם נייר אפיה משומן כמהה במברשת
7. מכניסים את התבנית לתנור שחומם ל180 מעלות ל 10 דקות
לרוטב
במחבת עם מעט שמן זית מגנים את הרסק ושאר החומרים עד שרסק העגבניות מקבל
צבע אדום עמוק מוסיפים את המים מביאים לרתיחה ומבשלים דקה.
להגשה מסדרים מ"ס על צלחת ומפזרים מעל מעט רוטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון