הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ דק
בטטה מבושלת מגוררת בפומפיה דקה
כוס פטרוזליה קצוצה
3 שיני שום כתושות
תפוח עץ מקולף מגורר בפומפיה דקה [ טבול בחצי כף מיץ לימון]
פירורי לחם מטובלים בקורט טימין יבש
מלח
פלפל שחור גרוס
2 ביצים
אופן ההכנה
לערבבים בקערה את המרכיבים להוציא את פירורי הלחם וביצה אחת
להניח לתערובת לרבע שעה ליצור קציצות לשנצל בביצה ופירורי הלחם ולטגן במחבת עם שמן
כ4 דקות בכל צד להוציא ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
