חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר ברוטב יין ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה של קציצות בשר רכות המבושל ברוטב של יין וציר בקר עם פטריות. br
קציצות בשר ברוטב יין ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה של קציצות בשר רכות המבושל ברוטב של יין וציר בקר עם פטריות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
½ ק"ג בשר טחון
1 בצל אחד מגורד דק וסחוט מנוזלים
1 עגבניה קטנה מגורדת
1 כף מרק פטריות
3 כפות פירורי לחם
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
1 בצל גדול
2 שיני שום
סלסלת פטריות
½1 כוסות יין אדום(עדיף מרלו)
2 כוסות ציר בשר(אפשר של knor)
פלפל אנגלי
עלי דפנה
2 כפות רסק עגבניות
כפית פפריקה מתוקה
½ כפית פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את הבשר הטחון עם שאר החומרים ומכינים כ 12 קציצות עגולות. מטגנים קלות את הקציצות במחבת עם מעט שמן זית ,מוציאים ושומרים בצד. קוצצים את הבצל, השום והפטריות לפרוסות ומטגנים אותם במעט שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל שחור ומניחים בצד. מוסיפים את היין, את ציר הבקר, עלי הדפנה, פלפל אנגלי לסיר בעל תחתית עבה ומביאים לרתיחה. מבשלים כ 10 דקות עד לצימצום הציר. מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים. מוסיפים את הבצל המטוגן עם השום והפטריות ואת הקציצות ומבשלים כ 45 דקות על אש נמוכה. מגישים אם אורז או פירה תפוחי אדמה.
בתיאבון!!!
מגיש: mario
מקור:
שתף את המתכון