הוראות הכנה
מרכיבים
שקית של תחתיות ארטישוק מהקפואים(8-10)
לקציצות הבשר
------------------
400 גרם בשר
1 בצל מגורד
2 כפות פטרזיליה קצוצה
1 שן שום כתוש
חצי כף אבקת מרק
1 ביצה
כף גדושה פירורי לחם
חצי כפית כמון
רבע כפית מלח
לרוטב העגבניות
---------------
2 כפות מלאות רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
1בצל גדול קצוץ
מלח חצי כפית
כפית קטשופ
רבע כפית כמון
כוס מים
שמן לטיגון מעט
אופן ההכנה
לערבב את החומרים לקציצות ולהניח 10 דקות בצד.
לחתוך כל תחתית ארטישוק לארבע ולהניח בצד
לקצץ את בצל ולטגן במעט שמן להוסיף את תחתיות הארטישוק ולטגן בערך 10 דקות בעירבוב תמידי להוסיף כוס מים ולהביא לרתיחה להוסיף רסק ותבלינים ולהמשיך לבשל ולהנמיך את הלהבה .ליצור קציצות עגולות ולשטח אותם מעט בידיים ולהוסיף לרוטב. לבשל עוד 40 דקות נוספות להפוך במשך הבישול פעם אחת את הקציצות לבשל בסיר רחב ושטוח ואם יש צורך להוסיף במשך הבישול מעט מים נוספים.כאשר הארטישוק רך יש לכבות את האש .
ב ת א ב ו ן!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
