חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר ברוטב עגבניות וארטישוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב של ארטישוק עם קציצות בשר ארוחה טעימה ומזינה
קציצות בשר ברוטב עגבניות וארטישוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב של ארטישוק עם קציצות בשר ארוחה טעימה ומזינה
הוראות הכנה
מרכיבים
שקית של תחתיות ארטישוק מהקפואים(8-10)
לקציצות הבשר
------------------
400 גרם בשר
1 בצל מגורד
2 כפות פטרזיליה קצוצה
1 שן שום כתוש
חצי כף אבקת מרק
1 ביצה
כף גדושה פירורי לחם
חצי כפית כמון
רבע כפית מלח
לרוטב העגבניות
---------------
2 כפות מלאות רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
1בצל גדול קצוץ
מלח חצי כפית
כפית קטשופ
רבע כפית כמון
כוס מים
שמן לטיגון מעט
אופן ההכנה
לערבב את החומרים לקציצות ולהניח 10 דקות בצד.
לחתוך כל תחתית ארטישוק לארבע ולהניח בצד
לקצץ את בצל ולטגן במעט שמן להוסיף את תחתיות הארטישוק ולטגן בערך 10 דקות בעירבוב תמידי להוסיף כוס מים ולהביא לרתיחה להוסיף רסק ותבלינים ולהמשיך לבשל ולהנמיך את הלהבה .ליצור קציצות עגולות ולשטח אותם מעט בידיים ולהוסיף לרוטב. לבשל עוד 40 דקות נוספות להפוך במשך הבישול פעם אחת את הקציצות לבשל בסיר רחב ושטוח ואם יש צורך להוסיף במשך הבישול מעט מים נוספים.כאשר הארטישוק רך יש לכבות את האש .
ב ת א ב ו ן!
מגיש: רותם דבי
מקור: אישי
שתף את המתכון