הוראות הכנה
מרכיבים
¾1 ק"ג פילה דג (נסיכה, בקלה או שילוב)
1 צרור כוסברה טרייה חתוכה גס
1 פלפל אדום חריף חתוך גס
5-6 שיני שום חתוכות גס
2 בצלים קלופים וחתוכים גס
3 כפיות מלח
חופן פטרוזיליה חתוכה גס
1 ביצה
¼ כוס סולת
שמן לטיגון
אופן ההכנה
טוחנים במטחנת בשר את הדגים עם הכוסברה, הפטרוזיליה, השום, הבצל והפלפל החריף. לאחר הטחינה מוסיפים לתערובת את המלח הביצה והסולת ומערבבים היטב. יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים במחבת עם שמן חם להשחמה נאה משני הצדדים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
