חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות דגים "צ'רלי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאכל וייטנאמי במקור שהתגייר בהשראתי.
קציצות דגים "צ'רלי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאכל וייטנאמי במקור שהתגייר בהשראתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות פילה סלמון.
2 ביצים טרופות
5 כפות קמח אורז
עלה "למון גרס" חתוך קטן קטן.
1 פלפל צ'ילי אדום טרי קצוץ
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 כף ממרח קרי אדום/ירוק
1 כף מים פושרים
שמן לטיגון עמוק
למטבל
1 פלפל צ'ילי אדום טרי קצוץ דק
2 כפות בוטנים מרוסקים דק
2 כפות כוסברה טריה קצוצה
2 עלי נענע קצוצים דק
1 כף סאקי/יין אורז
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
חותכים את הסלמון לקוביות דקיקות מאד
מוסיפים את הביצים הטרופות ומערבבים.
מוסיפים קמח אורז מערבבים ומוסיפים את ה"למון גראס", צילי ,בצל ירוק והמים ומערבבים עד לקבלת עיסה יציבה- מוסיפים קמח אורז אם נדרש.
בעזרת כף יוצרים קציצות (את הכף טובלים בקמח לפני כל עיגול למנוע הדבקה)
מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום משני הצדדים.
המטבל
מערבבים את כל החומרים והסאקי/יין אורז עד לקבלת ממרח אחיד.
מגיש: gilai
מקור: וייטנאם
שתף את המתכון