הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות פילה סלמון.
2 ביצים טרופות
5 כפות קמח אורז
עלה "למון גרס" חתוך קטן קטן.
1 פלפל צ'ילי אדום טרי קצוץ
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 כף ממרח קרי אדום/ירוק
1 כף מים פושרים
שמן לטיגון עמוק
למטבל
1 פלפל צ'ילי אדום טרי קצוץ דק
2 כפות בוטנים מרוסקים דק
2 כפות כוסברה טריה קצוצה
2 עלי נענע קצוצים דק
1 כף סאקי/יין אורז
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
חותכים את הסלמון לקוביות דקיקות מאד
מוסיפים את הביצים הטרופות ומערבבים.
מוסיפים קמח אורז מערבבים ומוסיפים את ה"למון גראס", צילי ,בצל ירוק והמים ומערבבים עד לקבלת עיסה יציבה- מוסיפים קמח אורז אם נדרש.
בעזרת כף יוצרים קציצות (את הכף טובלים בקמח לפני כל עיגול למנוע הדבקה)
מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום משני הצדדים.
המטבל
מערבבים את כל החומרים והסאקי/יין אורז עד לקבלת ממרח אחיד.
מגיש:
מקור: וייטנאם
שתף את המתכון
