הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר טחון/הודו/חזה עוף(לבחירה)
1 בצל גדול קצוץ דק
מלח,פלפל שחור
40 שיני שום קלופות
100 גר' סולת
5 כפות שמן
1 קופסאה גדולה של עגבניות מרוסקות
1 כף אבקת מרק
100 גר' סולת נוספים לציפוי
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הבשר עם הסולת הבצל הקצוץ מלח ופלפל שחור.
יוצרים 20 קציצות כאשר בכל קציצה מכניסים שן שום.
מגלגלים את הקציצות בסולת ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה מכל הצדדים.
שמים בסיר את העגבניות המרוסקות שאר השום אבקת המרק ומביאים לרתיחה - מבשלים כ 2 דקות.
מוסיפים את הקציצות , הרוטב צריך לכסות את הקציצות מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כיסוי הסיר עוד כשעה.
מגיש:
מקור: שוק תלפיות חיפה
שתף את המתכון
