חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות הפתעה מצריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות הפתעה מצריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר טחון/הודו/חזה עוף(לבחירה)
1 בצל גדול קצוץ דק
מלח,פלפל שחור
40 שיני שום קלופות
100 גר' סולת
5 כפות שמן
1 קופסאה גדולה של עגבניות מרוסקות
1 כף אבקת מרק
100 גר' סולת נוספים לציפוי
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הבשר עם הסולת הבצל הקצוץ מלח ופלפל שחור.
יוצרים 20 קציצות כאשר בכל קציצה מכניסים שן שום.
מגלגלים את הקציצות בסולת ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה מכל הצדדים.
שמים בסיר את העגבניות המרוסקות שאר השום אבקת המרק ומביאים לרתיחה - מבשלים כ 2 דקות.
מוסיפים את הקציצות , הרוטב צריך לכסות את הקציצות מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כיסוי הסיר עוד כשעה.
מגיש: gilai
מקור: שוק תלפיות חיפה
שתף את המתכון