הוראות הכנה
מרכיבים
פילטים ללא עור משלושה דגים
חצי צרור שמיר טרי
1 בצל גדול חתוך לקבויות בינוניות
2 שיני שום גדולות קלופות וחצויות
1 ביצה
חצי כוס פירורי לחם
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
טוחנים במטחנת בשר את הדג עם השמיר, הבצל והשום. מוסיפים לדג הטחון את המלח, הפלפל, פירורי הלחם והביצה. מערבבים לעיסה אחידה. צרים קציצות לא גדולות מהעיסה. מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הקציצות להזהבה משני הצדדים.
מגישים חם.
רוטב נחמד למנ הוא רוטב עגבניות פיקנטי עם חצילים (ע"ע).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
