חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות ממולאות בנוסח " אפגניסטן"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תירגמתי , ניסיתי , יצא מצוין! לדעתי חידוש גסטרונומי לסביבתנו!
קציצות ממולאות בנוסח " אפגניסטן"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תירגמתי , ניסיתי , יצא מצוין! לדעתי חידוש גסטרונומי לסביבתנו!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס בורגול דק מושרה במים כ20 דקות ומסונן
קילו בשר טחון [ מעורב חצי כבש חצי בקר]
2 שיני שום כתוש.
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון קל
לרוטב :
6 עגבניות מרוסקות בפומפיה
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום חתוכות לפרוסות
מלח
פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף
חצי כוס מים
למילוי :
כוס אורז
כפית כמון
כפית כורכום
כפית פפריקה חריפה או מתוקה
קורט קינמון
30 גרם צימוקים לבנים
3 כפות שמן זית
כוס וחצי מים
אופן ההכנה
המילוי:
מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את תבליני המילוי והצימוקים. מערבבים היטב מוסיפים את האורז ומטגנים קלות כ 3 דקות .
מוסיפים כוס וחצי מים רותחים מנמיכים את האש למינימלית ומבשלים כ20 דקות בסיר מכוסה היטב .
מכבים את האש ומצננים .
לקציצות :
מערבבים היטב את הבשר הטחון השום והבורגול לקבלת עיסה .
מוסיפים את הביצים מלח ופלפל ולשים היטב עד קבלת עיסה יציבה .
יוצרים קציצה בינונית וממלאים במלית וסוגרים עם העיסה לקציצה שלמה .
מחממים במחבת שמן זית ומניחים את הקציצות מטגנים בסיר מכוסה כ 6 דקות .
מוסיפים מעל לקציצות את חומרי הרוטב ומבשלים על אש קטנה כ 25 דקות .
מגישים קציצה ועליה הרוטב .
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: ירחון בישול אנגלי - תירגום
שתף את המתכון