חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות סלמון בעגבניות וזעתר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להשתמש בדגים אחרים, בין שלמים ובין טחונים
קציצות סלמון בעגבניות וזעתר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להשתמש בדגים אחרים, בין שלמים ובין טחונים
הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
½ ק"ג דג סלמון
1 בצל יבש בינוני
2 ביצים
½ כוס פירורי לחם
½ כוס קמח
מלח
פלפל שחור
סוכר
1 כפית אבקת מרק
לרוטב:
1 בצל בינוני חתוך לרצועות
1 קופסה של עגבניות מרוסקות
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
1/3 כוס שמן זית
2 כפות זעתר מאיכות טובה!
מלח
סוכר
1 כוס מים
½1 כוסות זיתים ירוקים מגולענים (חרוזית)
אופן ההכנה
הקציצות:
1. לטחון את הדג עם הבצל.
2. להוסיף שאר המרכיבים ולערבב עד קבלת תערובת אחידה ומוצקה.
3. להניח בצד עד להכנת הרוטב.
הרוטב:
1. לטגן את רצועות הבצל עד שישחימו.
2. להוסיף את שאר המרכיבים ולהביא לרתיחה.
3.להנמיך את האש.
בישול הקציצות:
1. ליצור מתערובת הדג הטחון קציצות בגודל הרצוי לכם או בגודל של קציצות "גפילטע פיש".
2. מיד עם סיום יצירת הקציצה להכניסה לרוטב המתבשל.
3. כשכל הקציצות בתוך הרוטב, לכסות את הסיר, להגביה את האש ולבשל כך 2 דקות, להנמיך
לאש בינונית ולבשל כחצי שעה או עד שהרוטב יהיה מוכן.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון