הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
½ ק"ג דג סלמון
1 בצל יבש בינוני
2 ביצים
½ כוס פירורי לחם
½ כוס קמח
מלח
פלפל שחור
סוכר
1 כפית אבקת מרק
לרוטב:
1 בצל בינוני חתוך לרצועות
1 קופסה של עגבניות מרוסקות
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
1/3 כוס שמן זית
2 כפות זעתר מאיכות טובה!
מלח
סוכר
1 כוס מים
½1 כוסות זיתים ירוקים מגולענים (חרוזית)
אופן ההכנה
הקציצות:
1. לטחון את הדג עם הבצל.
2. להוסיף שאר המרכיבים ולערבב עד קבלת תערובת אחידה ומוצקה.
3. להניח בצד עד להכנת הרוטב.
הרוטב:
1. לטגן את רצועות הבצל עד שישחימו.
2. להוסיף את שאר המרכיבים ולהביא לרתיחה.
3.להנמיך את האש.
בישול הקציצות:
1. ליצור מתערובת הדג הטחון קציצות בגודל הרצוי לכם או בגודל של קציצות "גפילטע פיש".
2. מיד עם סיום יצירת הקציצה להכניסה לרוטב המתבשל.
3. כשכל הקציצות בתוך הרוטב, לכסות את הסיר, להגביה את האש ולבשל כך 2 דקות, להנמיך
לאש בינונית ולבשל כחצי שעה או עד שהרוטב יהיה מוכן.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
