חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קריספי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מרשים, עשיר ו...פשוט להכנה
קריספי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מרשים, עשיר ו...פשוט להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
220 גרם שוקולד
320 גרם חמאה
640 גרם נוגט (2 כוסות)
400 גרם קורנפלקס
לציפוי גנאש:
1 קופסה שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
100 גרם אגוז גרוס
אופן ההכנה
1. ממיסים בסיר כפול את השוקולד, החמאה והנוגט.
2. מועכים במיקסר את הקורנפלקס ומוסיפים את תערובת השוקולד. משטחים על גבי נייר אפייה ומקפיאים.
הכנת הציפוי:
1. מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד המריר. מערבבים היטב.
2. מורחים את הציפוי על התערובת הקפואה ומקררים.
3. יוצרים עיגולים עם חותכן או מפרידים לקוביות ומפזרים מעל את האגוז הגרוס.
מגיש: יוסף ל
מקור: השפית סיגל לוי ו-STOA (תמונה: יח``צ)
שתף את המתכון