חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ראגו דג חרב עם חצילים מאודים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ראגו דג חרב עם חצילים מאודים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם פילה דג חרב חתוך לקוביות
2 חצילים בינוניים פרוסים לטבעות בעובי של ½ ס"מ
2 עגבניות מוצקות קלופות, נקיות מגרעינים וקצוצות
2 שיני שום קצוצות דק
½ כוס שמן זית
1 ענף רוזמרין
2 ענפי פטרוזיליה
מלח
מלח ים
פלפל שחור גרוס
מעט יין לבן
אופן ההכנה
ממליחים את החצילים ומניחים במסננת. משהים לשעתיים. מנגבים ומעבירים לכלי אידוי. אחרי 5 דקות של אידוי על צד אחד הופכים לצד השני לחמש דקות נוספות. מניחים בצד.
מחממים את שמן הזית יחד עם שן שום קצוצה אחת ועם ענף הרוזמרין. כשהשמן מתחמם מוסיפים את הדג, מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי. משחימים במשך כחמש דקות. מוסיפים את העגבניות ומבשלים יחד עוד חמש דקות. מזגגים עם יין לבן ומוסיפים את השום הנותר ואת הפטרוזיליה. מערבבים היטב, נפטרים מהרוזמרין ומסירים מהאש.
מנחים על כל צלחת הגשה שלוש פרוסות חציל נאות בצורת פרח. מניחים מעל ממנת הדג ומזליפים מעט שמן זית לקישוט.
מגיש: dylam
מקור: שף ג'וספינה בגילה
שתף את המתכון