הוראות הכנה
מרכיבים
500-גרם בקר טחון טרי
1-בצל קצוץ
3-שיני שום קצוצות
½ -פלפל צילי קצוץ
3- כפות רסק עגבניות
½ כפית סוכר
מלח ופלפל שחור לפי טעם(אני מוסיפה ½-כפית פלפל שחור טחון , 1-כפית שטוחה מלח)
2-כוסות מים
6-כפות שמן זית
חופן קצוץ אורגנו טרי
חופן קצוץ בזיליקום טרי
אופן ההכנה
לטגן במחבת בצל בשמן עד להזהבה.
להוסיף בשר טחון, צ'ילי קצוץ ושום, לטגן תוך כדי ערבוב במזלג ולפורר את הבשר כ-10 דקות.
להוסיף רסק עגבניות, מים, סוכר, מלח ופלפל.
להנמיך את האש למינימום, לכסות את המחבת כך שישאר פתח קטן לבשל 15 דקות.
לפזר את עשבי תיבול, לערבב ולהגיש מעל ספגטי/פסטה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי, שלי
שתף את המתכון
