הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג מיונז
500 גרם פלפל צ'ילי אדום שרי
10 שיני שום
1 כפית מלח דק
מעט מים
4 שוטים של וודקה
אופן ההכנה
קולים את הפלפלים על האש. לאחר שהם מתקררים מעט, מקלפים את הקליפה, מנקים את הגרעינים וטוחנים במעבד מזון.
מורחים את שיני השום בשמן זית, ואופים בתנור בחום בינוני של -180 מעלות.
מוסיפים את שיני השום האפויות למעבד המזון וטוחנים יחד עם הפלפלים.
מוסיפים למעבד המזון את המיונז, ומערבלים הכל עד שהכל הופך למסה אחידה בצבע אדום-ורדרד.
תוך כדי ערבול, מוסיפים את הוודקה והמלח. אם יש צורך, מוסיפים מעט מים לדילול הרוטב והורדת החריפות.
מגישים לצד המבורגר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
