הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/2 ק"ג בטטות
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור טחון טרי
1 כף קמח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.קולפים את הבטטות ומבשלים אותן כ- 15 דקות במים .
2.מוציאים את הבטטות מהמים ומניחים להן להתקרר
וקולפים אותן
3. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה
4.מכניסים את הבטטות למעבד המזון ביחד עם הבצל,
המלח והפלפל.מעבדים עד לקבלת עיסה חלקה. העיסה
חייבת להיות סמיכה למדי.אם היא רטובה מדי,
מוסיפים לה כמות קטנה של קמח
5.ממלאים את הרביולי בעיסה ומשאירים מעט מן המילוי.
מבשלים מייד.
מגישים עם רוטב אליו אוליו, ומערבבים בו את שארית המילוי של
הרביולי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
