הוראות הכנה
מרכיבים
5 פטריות פורצ'ני יבשות מושרות חצי שעה במים רותחים
50 גרם חמאה
4 שיני שום פרוסות
250 גרם פטריות שמפניון פרוסות
רסק עגבניות מ3 עגבניות קלופות
10 עלי בזיליקום קצוצים
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
בסיר ממסים את החמאה מוסיפים את השום ומטגנים
מוסיפים את הפטריות משני הסוגים סחוטים מנוזלים
מערבבים היטב מטגנים כ 4 דקות מוסיפים את העגבניות מתבלים ומבשלים כ עשרים דקות עד שהרוטב הסמיך מפזרים את הבזיליקום ומערבבים היטב
מוזגים על ספגטי חם ומגישים
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
