הוראות הכנה
מרכיבים
כפית פפריקה חריפה
כפית כמון
כפית מלח
כפית פלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
¼ כוס שמן
1 תפוח אדמה חתוך לעיגולים
1 גזר חתוך
1 גמבה, חתוך
6 שיני שום, קצוצות
כמה עלים של כוסברה, קצוצים
אופן ההכנה
מניחים בסיר את הירקות עם הדג ומוסיפים מים עד לגובה הדגים.
כשהמים רותחים, מנקים את כל הקצף שנוצר.
בצלוחית קטנה שמים את כל התבלינים כולל השמן מערבבים ושופכים לתוך הסיר
מוסיפים את השום והכוסברה ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
