הוראות הכנה
מרכיבים
6-כוסות קמח
400-גרם חמאה/מרגרינה
8-כפות סוכר
1-שקית אבקת אפיה
1-שקית סוכר וניל
2-חלמונים
אבקת סוכר לקישוט
מילוי 1.
1-כוס ריבת משמש
50-גרם קוקוס
מילוי 2.
ממרח תמרים
100-גרם אגוזי מלך קצוצים
2-כפות סוכר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-170°c.
לערבב קמח עם אבקת אפיה וסוכר וניל,בקערת מערבל להוסיף מרגרינה/חמאה חתוכה לקוביות ולערבל בוו לישה במהירות נמוכה כדקה, להוסיף חלמונים והסוכר וללוש לבצק חלק.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולשמור שעה במקרר.
לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק ל-4 חלקים, לרדד כל חלק לעובי של 1/2 ס"מ ולמלא במילוי הנבחר, לגלגל לרולדה ולהניח בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בתנור (170°c) במשך 10 עד 12 דקות, עד שמזהיב.
לבזוק על הרולדות, בעודן חמות, אבקת סוכר בנדיבות ולפרוס לפרוסות בעובי של 2ס"מ.
לאחסן בצנצנת ולהנות.
מגיש:
מקור: חברה שלי
שתף את המתכון
