הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח
2 כוסות שמן
חצי חב' מרגרינה
1 כוס סוכר
1 שקיק אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
מילית
ממרח תמרים/ ריבה טובה/שוקלד עם מעט קינמון
אופן ההכנה
ללוש את כל מרכיבי הבצק (לעצלנים כמוני אפשר במקסר).
להניח את הבצק במקרר למספר שעות!! (עטוף בניילון נצמד)
ליצור 5 כדורים מהבצק.
לרדד כל כדור למלבן (על גבי משטח מקומח בזהירות - לבצק נטיה להתפורר)
לפזר מהמילית מעל לגלגל לרולדה, לסמן פרוסות ולאפות כ-30 דקות.
להוציא מהתנור לחתוך לעוגיות, לפזר אבקת סוכר ולהנות!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
