חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדות תמרים ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הילדים מתים על העוגיות הללו. brניתן לאחסן בקופבה סגורה גם לחודש.
רולדות תמרים ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הילדים מתים על העוגיות הללו. brניתן לאחסן בקופבה סגורה גם לחודש.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 חב' קמח אוסם
1 שמנת חמוצה
1 מרגרינה לאפיה
למילוי
100 גר' אגוזי קליפורניה קצוצים דק
6 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי חבילה או קופסא של ממרח תמרים
ריבה
אבקת סוכר
אופן ההכנה
לשים את חומרי הבצק עד לקבלת מרקם אחיד מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה.
חותכים את הבצק לאחר שהוצא מהמקרר ל 4 חלקים שווים ומרדדים.
מורחים על כל חלק ממרח תמרים או ריבה (עפ"י הרצון והטעם)
מערבבים את האגוזים עם הסוכר וסוכר הוניל.
ומפזרים מעל הרולדות את המילוי , עוטפים תןל כדי גלגול עד לקבלת רולדה מדביקים עם מעט מים.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לחצי שעה.
לחתוך בעודו חם ולהכניס לכלי.
לפזר אבקת סוכר.
מגיש: gilai
מקור: סבתא
שתף את המתכון