הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 חב' קמח אוסם
1 שמנת חמוצה
1 מרגרינה לאפיה
למילוי
100 גר' אגוזי קליפורניה קצוצים דק
6 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי חבילה או קופסא של ממרח תמרים
ריבה
אבקת סוכר
אופן ההכנה
לשים את חומרי הבצק עד לקבלת מרקם אחיד מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה.
חותכים את הבצק לאחר שהוצא מהמקרר ל 4 חלקים שווים ומרדדים.
מורחים על כל חלק ממרח תמרים או ריבה (עפ"י הרצון והטעם)
מערבבים את האגוזים עם הסוכר וסוכר הוניל.
ומפזרים מעל הרולדות את המילוי , עוטפים תןל כדי גלגול עד לקבלת רולדה מדביקים עם מעט מים.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לחצי שעה.
לחתוך בעודו חם ולהכניס לכלי.
לפזר אבקת סוכר.
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון
