חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת בשר בקר טחון ממולאת בעוף מעשה ידי בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת בשר בקר טחון ממולאת בעוף מעשה ידי בית brכדאי להשקיע הפרוסות צבעוניות טעימות ניתן לאכול קר או חם
רולדת בשר בקר טחון ממולאת בעוף מעשה ידי בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת בשר בקר טחון ממולאת בעוף מעשה ידי בית brכדאי להשקיע הפרוסות צבעוניות טעימות ניתן לאכול קר או חם
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים דרושים
למילוי
1/2 ק"ג נטו בשר עוף מבושל וטחון
750 ק"ג בשר בקר או כבש טחון
2 בצלים גדולים-קצוצים
1 חבילה או צרור פטרוזילה קצוצה או קוסברה
100 גר'שקדים מולבנים פרוסים
חצי כוס זית ירוק מגולען ופרוס
6 - 5 גמבות חמוצות וקצוצות )ניתן לרכוש בקופסא(
5 כפות צנוברים
פטרוזילה לפיזור על המילוי או קוסברה
2-3 ביצים
מלח ,פלפל שחור.
קצת שמן רגיל
3 - 2 כפות מים קרים
2 בצלים גדולים מגורדים על פומפיה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
להכנת בשר הבקר
1.סוחטים את שני הבצלים המגורדים מנוזלים.
2.בקערה מערבב בשר בקר או כבש או חצי חצי, עם
ביצים, פטרוזיליה, מלח ופלפל
3.מוסיפם מים קרים . ולשים את הכל יחד היטב
ומכניסים למקרר ל 15 דקות
אופן הכנת המילוי
1.בקערה עמוקה לוקחים את בשר העוף מבושל וטחון
2.מוסיפם את קוביות הבצל שטוגנו בשמן עד הזהבה
3.מוסיפים את הצנוברים והשקדים .שניקלו במחבת
ללא שמן
4.מתבלים בפלפל ומלח פרוסות הזיתים וגמבה ומערבבים
הכל היטב
להכנת הרולדה
1.למתוח ניילון נצמד על משטח עבודה
2.לשטח את בשר הבקר לצורת מלבן
3.מעל בשר הבקר לפזר ולשטח בעדינות את בשר העוף
4.מעל הכל לפזר עוד פטרוזיליה קצוצה או קוסברה
ואת השקדים וצנוברים
5.לגלגל הכל כמו שמגלגלים רולדה ולהדק
6.להעביר לתבנית אפיה להסיר את הניילון
7.לחמם תנור ל 180 מעלת
8.להמיס בקערית 2 כפות מרגרינה ושתי כפות שמן זית
ולהבריש את הרולדה. מתיזים מעל הכל כ 2-3 כפות
מים רגילים ומכניסים לתנור עד השחמה יפה
9.מקררים היטב לפני הפריסה
להגשה
לקשט בפטרוזיליה ופרוסות לימון כבוש או טרי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון