הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים דרושים
למילוי
1/2 ק"ג נטו בשר עוף מבושל וטחון
750 ק"ג בשר בקר או כבש טחון
2 בצלים גדולים-קצוצים
1 חבילה או צרור פטרוזילה קצוצה או קוסברה
100 גר'שקדים מולבנים פרוסים
חצי כוס זית ירוק מגולען ופרוס
6 - 5 גמבות חמוצות וקצוצות )ניתן לרכוש בקופסא(
5 כפות צנוברים
פטרוזילה לפיזור על המילוי או קוסברה
2-3 ביצים
מלח ,פלפל שחור.
קצת שמן רגיל
3 - 2 כפות מים קרים
2 בצלים גדולים מגורדים על פומפיה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
להכנת בשר הבקר
1.סוחטים את שני הבצלים המגורדים מנוזלים.
2.בקערה מערבב בשר בקר או כבש או חצי חצי, עם
ביצים, פטרוזיליה, מלח ופלפל
3.מוסיפם מים קרים . ולשים את הכל יחד היטב
ומכניסים למקרר ל 15 דקות
אופן הכנת המילוי
1.בקערה עמוקה לוקחים את בשר העוף מבושל וטחון
2.מוסיפם את קוביות הבצל שטוגנו בשמן עד הזהבה
3.מוסיפים את הצנוברים והשקדים .שניקלו במחבת
ללא שמן
4.מתבלים בפלפל ומלח פרוסות הזיתים וגמבה ומערבבים
הכל היטב
להכנת הרולדה
1.למתוח ניילון נצמד על משטח עבודה
2.לשטח את בשר הבקר לצורת מלבן
3.מעל בשר הבקר לפזר ולשטח בעדינות את בשר העוף
4.מעל הכל לפזר עוד פטרוזיליה קצוצה או קוסברה
ואת השקדים וצנוברים
5.לגלגל הכל כמו שמגלגלים רולדה ולהדק
6.להעביר לתבנית אפיה להסיר את הניילון
7.לחמם תנור ל 180 מעלת
8.להמיס בקערית 2 כפות מרגרינה ושתי כפות שמן זית
ולהבריש את הרולדה. מתיזים מעל הכל כ 2-3 כפות
מים רגילים ומכניסים לתנור עד השחמה יפה
9.מקררים היטב לפני הפריסה
להגשה
לקשט בפטרוזיליה ופרוסות לימון כבוש או טרי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
