חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת שמרים במילוי קינמון ואגוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת שמרים במילוי קינמון ואגוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
½4 כוסות קמח לבן
כף שמרים
¾ כוס סוכר
100 גרם מרגרינה רכה
3 חלמונים
כוס חלב
ביצה טרופה
אבקת סוכר
קורט מלח
למלית:
4 כפיות קינמון
200 גרם אגוזי מלך קצוצים
250 גרם אגוזי מלך טחונים דק
כוס סוכר
½ כוס חלב
קליפה מגורדת מלימון אחד
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המלית ומניחים בצד.
מערבבים, בקערה נפרדת, את הקמח, השמרים, סוכר, מלח, חלמונים וחמאה. מוסיפים חלב
תוך כדי לישה וממשיכים ללוש 5 דקות נוספות. מכסים במגבת או ניילון נצמד ומשאירים להכפלת הנפח, מעבדים את הבצק 5 דקות מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק למלבן.
מפזרים ½ מכמות המלית על כל מלבן ומגלגלים לרולדה. מניחים בתבנית אפיה משומנת, מורחים ביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180°c כ-40 דקות.
מצננים, מפזרים מעל אבקת סוכר ולאחר שמתקרר פורסים לפרוסות.
בתאבון
מגיש: MIRSO
מקור: עיתון
שתף את המתכון